Selecteer een pagina

Veerle Peeters

Vemosa

Introductie

Hallo, ik ben Veerle. Samen met mijn 2 katten, Moesj en Senna, woon ik in Vilvoorde. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met fotografie, lezen en vooral met me verder te verdiepen in de kattenwereld. Na enkele jaren in de bedrijfswereld gewerkt te hebben kwam ik tot het besef dat ik dit werk niet voor mij weggelegd was. Ik ben toen bij de opleiding dierenzorg in Roeselare terecht gekomen. Deze heb ik in juni 2016 succesvol afgerond. Toch bleef ik op mijn honger zitten op het gebied van kattengedrag. Ik had reeds enkele opleidingen bij Felinova gevolgd toen Cat Coach werd opgestart.

Activiteiten

Begin 2017 ben ik gestart met de verkoop van Spirit Essences. Ik ben mij nu dan ook hierin aan het specialiseren. Spirit Essences zijn holistische producten die werken op gedrag en welzijn van huisdieren. Het zijn producten die je niet kan overdoseren en die makkelijk toe te dienen zijn. Er zijn al veel successen mee geboekt. Spirit Essences werken het best in combinatie met gedragstherapie.

Waarvoor kan je bij mij terecht:

  • kattengedragsadvies
  • het vinden van de juiste Spirit Essences in combinatie met gedragsadvies
  • verrijkingsadvies

In 2018 heb ik mijn ISFM certificaat in Feline Nursing behaald. Dit is een opleiding voor dierenartsassistenten die zich focust op stressvermindering in een dierenartspraktijk.

Neem contact op met Veerle

Vemosa

Veerle Peeters
1800 Vilvoorde
Tel: +32 476 71 45 90
info@vemosa.be
www.vemosa.be
www.spiritessences.be