Selecteer een pagina

Sofie De Regel

Catiness

Introductie

Hallo, ik ben Sofie! Van kleins af aan heb ik een grote passie voor dieren en in het bijzonder een enorme zwak voor katten. Ik woon als jonge mama in Grimbergen met mijn lief katje Pepper. Ik ben afgestudeerd als Felinova Cat Coach en ben zaakvoerder bij Catiness. Hoe katten en kinderen in harmonie kunnen leven, was het onderwerp van mijn thesis aan de Felinova Academie en ik heb me in dit domein verder gespecialiseerd.

Activiteiten

Katten gelukkig maken is mijn missie. Hier wil ik naar streven door de algemene kennis over kattengedrag te vergroten en door een katvriendelijke benadering te promoten. Ik help jou als katteneigenaar graag om je kat en de kattentaal beter te begrijpen. Speciale aandacht gaat naar preventieve tips en advies voor een gezonde, gelukkige kat. Als je kat ongewenst gedrag vertoont, kom ik aan huis om de leefomgeving en het gedrag van je kat te observeren en samen met jou een plan uit te werken, op maat van jouw kat en van de thuissituatie.

Bij Catiness kan je terecht voor:

  • preventief advies (zoals je huis cat-proof maken, de komst van een kat voorbereiden, verrijking om je kat toe te laten natuurlijk gedrag te vertonen)
  • advies bij ongewenst gedrag van je kat (zoals plassen naast de kattenbak, agressie, krabben aan de zetel)
  • specifiek advies over het samenleven van katten en baby’s of kinderen
  • basistraining om je kat gewenst gedrag aan te leren (zoals in de transportmand gaan en een kattentuigje aandoen)

Je peux aussi vous donner des conseils en fran├žais!

Contactgegevens

Sofie De Regel
Catiness
1850 Grimbergen
+32 494 47 06 07
info@catiness.be
www.catiness.be (in opbouw)