Selecteer een pagina

Sandy Peeters

Poesje Miauw

Introductie

Ga aan de slag met gepersonaliseerd advies om jouw kat het best mogelijke leven te geven!

Bij Poesje Miauw zijn we toegewijd om het leven van katten en hun eigenaars te verbeteren en hun relaties te versterken!

Als jouw kat gedragsproblemen heeft die moeten worden opgelost, kan ik je zeker en vast helpen. Als gecertificeerd Felinova Cat Coach, werk ik samen met jou een gepersonaliseerd gedragsplan uit voor je kat.

Ik zal je onderdompelen in de wereld van jouw kat om haar gedrag beter te begrijpen en zal je richtlijnen geven om ongewenst kattengedrag te voorkomen of te stoppen. Zo zal je zelf de nodige tools in handen hebben om jouw kat het best mogelijke leven te geven !

Activiteiten

Advies over gedrag

Heb je algemene vragen over het gedrag van katten of wil je weten of het gedrag van jouw kat “normaal” is? Ik kan je helpen om te beslissen welke hulp je exact nodig hebt of je op weg helpen naar oplossing voor een specifiek gedragsprobleem.

Advies over welzijn

Wil je jouw kat het best mogelijke leven geven? Ik kan je leren wat je kat nodig heeft om te kunnen gedijen in haar omgeving!

Kattenoppas aan huis

Ben je op zoek naar een betrouwbare kattenoppas met nét dat tikkeltje meer ervaring? Ik kom graag langs om jouw lieveling te verzorgen in jouw afwezigheid! Momenteel ben ik actief in Ekeren, Kapellen en Brasschaat.

Kattentrimmer aan huis

Als je kat zijn vacht niet voldoende verzorgt, kan een trimbeurt de oplossing bieden. Dit kan gaan van nagels knippen, oren en ogen reinigen, klitten verwijderen en indien nodig volledig kammen of scheren. Momenteel ben ik actief als kattentrimmer aan huis in de provincie Antwerpen.

Neem contact op met Sandy

Poesje Miauw

Sandy Peeters
2180 Antwerpen
Tel: +32 473 87 12 41
info@poesjemiauw.be
www.poesjemiauw.be