Selecteer een pagina

Nikita Duweyn

KatMax Kattenoppas

Introductie

Hallo, ik ben Nikita. Samen met mijn vriend en zoontje wonen we op onze boerderij in Overmere. Ik ben het trotse personeel van 4 katten, 2 honden, 2 schapen, een paard en een pony. Eigenaar van mijn bedrijfje KatMax. Mijn passie werd mijn beroep en momenteel werk ik al bijna 5 jaar in de dierensector waarvan 4 jaar als kattenoppas aan huis. Mijn hobby’s zijn lezen en paardrijden.

In 2012 studeerde ik af in de richting landbouwtechnieken en sinds januari 2013 werk ik als zelfstandige. Toen ging ik in paardensector aan de slag. Na een tijdje ging ik mijn werk als paardentrainer combineren met dierenoppas aan huis. Toen ik met de Felinova Cat Coach opleiding startte, heb ik de keuze gemaakt om enkel verder te gaan met de dierenoppas en mij vooral in katten te gaan specialiseren. Ondertussen ben ik geslaagd voor deze opleiding en is het mijn doel om katteneigenaren bij te staan in de relatie met hun kat.

Activiteiten

Als Felinova Cat Coach wil ik katteneigenaars bijstaan met advies over dagdagelijkse dingen omtrent hun kat. Men kan bij mij terecht voor advies over:

  • De ideale leefomgeving van de kat
  • Een nieuwe volwassen kat of kitten in huis halen
  • Basis training in gewenst gedrag
  • Verrijking
  • Gedragbegeleiding

Bij Wellopet in Merelbeke kun je mij ook terug vinden voor bovenstaande zaken.

Verder kan je bij mij ook terecht voor dierenoppas aan huis in de omgeving rondom Lokeren. Dit is voor alle dieren behalve reptielen. Dierenoppas aan huis kan ook gecombineerd worden met gedragsbegeleiding of de leefomgeving van de kat optimaal maken.

Als laatste werk ik sinds 2017 ook met essentiële oliën voor zowel mens als dier. De oliën kunnen bij de kat een ondersteuning zijn voor heel wat verschillende zaken zoals het verlies van een kattenvriend, verhuizing, nieuwe inwoner, ziekte… Ik werk met de oliën van Young Living omdat deze 100% puur zijn, ze kunnen zelfs inwendig ingenomen worden als is dit voor de kat wegens de kleine lichaamsbouw iets minder van toepassing. Met meer dan 100 oliën in mijn assortiment heb ik altijd de juiste olie in huis voor de mens of het dier in kwestie. Om een goede keuze te kunnen maken, laat ik mij bijstaan door mijn itovi scanner. Dit toestel meet de trillingsfunctie van alle weefsels, organen… in het lichaam. Wanneer iets een verlaagde trillingsfunctie heeft, gaat dit toestel een olie aangeven die dit weefsel/orgaan terug in evenwicht kan brengen. Ik ben ervan overtuigd dat we veel te veel chemische toestanden gebruiken en dat dit vaak ook kan leiden tot medische problemen zoals allergieën en dergelijke. Via infomomenten en workshops laat ik mensen kennismaken met de wereld van essentiële oliën.

Neem contact op met Nikita

Oliepower

Nikita Duweyn
9290 Overmere
Tel: +32 472 42 32 34
info@oliepower.be
www.oliepower.be