Selecteer een pagina

Lore Meulemans

Introductie

Hallo, ik ben Lore en samen met mijn gezin woon ik in Wilsele bij Leuven. Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door katten en als dierenarts heb ik het geluk te kunnen doen wat ik graag doe. Ik hoop ooit een eigen kattenpraktijk te openen met een hoge kwaliteit van zorg waarin naast het medische ook het welzijn en het gedrag van de kat centraal staan.

In 2004 ben ik afgestudeerd als dierenarts, een half jaar later ongeveer ben ik beginnen werken in een praktijk waar veel katten komen. Klanten vertellen me dat hun katten opmerkelijk rustig zijn bij mij, leren handschoenen gebruik ik nooit. Ik volg heel regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland en ben ook lid van het ISFM, een internationale organisatie rond kattengeneeskunde.

Activiteiten

Sinds 2017 ben ik officieel Cat Coach, een ideale aanvulling binnen mijn beroep. Je kan bij mij terecht voor alles wat met de verzorging van katten te maken heeft. Voor medische zaken kom je tot op de praktijk, bij gedragsproblemen kom ik aan huis. Preventie is belangrijk bij katten, omdat ze het niet gemakkelijk laten zien als er iets scheelt. Bij elk veranderd gedrag neem je best zo snel mogelijk contact op. Ook bij aanschaf van een nieuwe kat, introductie tussen 2 dieren, verhuis, komst van een baby, training, kittens socialiseren, enz. kan je bij mij terecht voor advies.

Neem contact op met Lore

Lore Meulemans

3012 Wilsele (Leuven)
Tel: +32 474 36 82 87
lore.meulemans@telenet.be
www.gelukkigekat.be