Selecteer een pagina

Karen Verdegem

Happy Healthy Felifriends

Introductie

Hallo, ik ben Karen. Ik ben de trotse eigenaar van 14 poezen, 1 hond en 8 waterschildpadden. Ik woon en werk in Zomergem (vanaf 2019 Lievegem). In 2001 behaalde ik mijn diploma dierenarts kleine huisdieren. Heb altijd een grote interesse gehad in kattengeneeskunde met in het bijzonder inwendige ziektes en oogaandoeningen.

Mijn eerste lessen over kattengedrag volgde ik in 2012 bij Joline De Jaegher. Deze interesse en mijn passie voor de kat, werden steeds groter waardoor ik in 2017 besloot deel te nemen aan de opleiding tot Felinova Cat Coach. Mijn eindwerk voor deze opleiding maakte ik over de invloed van blindheid op het gedrag en het welzijn van de kat.

Heb “Cat Friendly Practice” altijd hoog in het vaandel gedragen waardoor de praktijk ondertussen het ISFM zilver label kreeg voor “cat friendly clinic”. In mijn vrije tijd ga ik naar de hondenschool en lees ik wetenschappelijke boeken over de kat en haar gedrag.

Activiteiten

In de praktijk worden medische oorzaken van gedragsproblemen uitgesloten. Gedragsconsulten worden aan huis gedaan.

Verder wens ik wetenschappenlijk onderbouwd gedragsadvies te kunnen geven bij socialisatie van kittens, een verhuis, introductie van een nieuw dier enzovoort. Ook voor verrijkings-, voedings- en vachtadvies (verzorging) kan de poezeneigenaar bij mij terecht. In samenwerking met poezenhotel De Kartonnen Doos wil ik een poezenoppas aan huis uitbouwen.

Neem contact op met Karen

Happy Healthy Felifriends

Karen Verdegem
regio Zomergem (Lievegem)
Tel: +32 475 611 428
karenverdegem@gmail.com
www.catcoachkaren.be