Selecteer een pagina

Febe Macharis

Felissima kattentrimsalon

Introductie

Mijn naam is Febe Macharis.Al van kindsbeen af  ben ik gek van dieren. Het was mijn droom om dierenarts te worden, maar dat is toch even anders uitgedraaid.

Ik ben eigenlijk afgestudeerd als diëtiste/ voedingsdeskundige en heb 3 jaar in die branche gewerkt tot ik het genoeg vond en besloot werk te maken van mijn droom en passie; namelijk werken met dieren.

Aangezien ik door de jaren stilaan een echte ‘crazy cat lady’ ben geworden, is het niet verwonderlijk dat mijn carrière switch me in de kattenwereld bracht en dan meer bepaald in de wereld van de vacht van de kat.

Ik ben voor een intensieve opleiding cat grooming naar Londen getrokken en heb daar les gekregen in de cat grooming school van een van Svetlana Broussova. Ik wou me echter nog meer verdiepen in mijn nieuwe vakgebied en ben ook te rade gegaan in Nederland. Jet Bijen onder meer heeft me geholpen om nog meer katvriendelijk en vachtvriendelijk te werken.

Naast mijn opleiding tot trimster wil ik me echter blijven verdiepen in de wereld van de kat. Ik hoop op die manier een expert te worden in de kattenwereld, maar bovenal ook een super baasje te zijn voor mijn eigen lieverds Hugo, Spyro en Minoush. Zij zijn mijn grootste inspiratiebronnen.

Met de opleiding en het diploma van cat coach ben ik daar weer een stapje dichterbij. De opleiding was een onmisbare schakel voor mij om als kattentrimster te werken. Er komt immers meer bij kijken dan enkel het trimwerk.

Activiteiten

Na enkele intensieve opleidingen werd kattentrimsalon Felissima in het leven geroepen.

Katteneigenaren kunnen een afspraak maken voor een trimbeurt in het salon, maar ik kom ook langs aan huis, indien dit minder dan 15km is van mijn woonplaats, voor de katjes of eigeraren die het wat moeilijker hebben om op verplaatsing te gaan.

Voor een uitgebreide beschrijving van de behandelingen verwijs ik graag naar de website www.felissima.be

Neem contact op met Febe

Felissima

Febe Macharis
9280 Denderbelle (Lebbeke)
Tel: +32 477 66 90 34
www.felissima.be
info@felissima.be