Selecteer een pagina

Eva Van Ginneken

Instacat

Introductie

Vergeet de crazy cat ladies, want voor je staat een happy cat lady! Enthousiast en gedreven om het leven van onze katten nét dat tikkeltje aangenamer te maken.

Wat begon met de zorg voor één jong zwerfkatje leidde al snel tot vrijwilligerswerk voor andere zwerfkatten in de regio onder het TNR-beleid (Trap, Neuter, Return).

De katten zien opfleuren met de nodige verzorging en 1 op 3 zwervers een warme thuis kunnen bieden dankzij ons netwerk en gedragstherapie: het zijn maar enkele aspecten die het zó de moeite waard maken.

Boeken, artikels en wetenschappelijke literatuur wekten mijn enthousiasme voor het volgen van verdere opleidingen.

Met het diploma Felinova Cat Coach op zak, deel ik mijn advies graag met jullie.

Activiteiten

Jouw geluk én dat van je kat: daar ga ik voor met Instacat!
Als gediplomeerd Felinova Cat Coach combineer ik ruim onderbouwde wetenschappelijke kennis met jarenlange praktijkervaring.

Ik help je graag op weg bij kattengedragsproblemen met een luisterend oor en een plan op maat. Door middel van een huisbezoek kijken we wat werkt voor jouw kat(ten) in jouw thuisomgeving.

Geen vage theorie, maar heel praktische en hands-on tips mét verslag om ook na ons bezoek te raadplegen. Je kat doet het prima, maar je wil hem graag extra verwennen? Dan kan een telefonische consultatie vaak volstaan. Met handige tips en advies wordt de kattenhemel een plek op aarde!

Ook voor de minder fortuinlijke katten spring ik graag in de bres met een grote dosis engagement in het trekken van het lokale zwerfkattenproject. Omdat iedere helpende hand een verschil maakt voor mens en dier.

Neem contact op met Eva

Instacat

Eva Van Ginneken
Regio Boechout
Tel: +32 486 70 10 80
info@instacat.be
www.instacat.be