Selecteer een pagina

Ann Vanwalleghem

Cats&Crew

Introductie

Mijn naam is Ann Vanwalleghem , ik werkte 30 jaar in de verpleging en bezit veel empathie voor mens en dier. Na mijn carrière in de zorg studeerde ik Toegepast Diergedrag aan de KAHO Sint- Lieven in Sint-Niklaas en mag me nu dierengedragstherapeut noemen. Katten en hun gedrag zijn mijn passie en specialisatie en interesseren mij mateloos. Derhalve heb ik uiteraard ook de opleiding Cat Coach bij Felinova gevolgd en school ik me continu bij. Een katvriendelijke benadering staat bij mij voorop en mijn doel is steeds katten en hun eigenaars in vrede samen te laten leven. Hedendaagse, wetenschappelijk onderbouwde up-to-date kennis, is wat ik wil leveren.

Heel veel katten belanden in het asiel of, erger nog, worden geëuthanaseerd t.g.v. gedragsproblemen die oplosbaar zijn. Hierbij wil Catsandcrew helpen en radeloze eigenaars bijstaan om in harmonie met hun kat te leven. In West- Vlaanderen is nog heel wat werk aan de winkel i.v.m. kattenwelzijn en gedragstherapie voor katten is er nagenoeg onbekend. Ook hier wil Catsand crew helpen.

Mensen kunnen bij Catsandcrew terecht voor het behandelen van gedragsproblemen zoals angst, onzindelijkheid en agressie.

Wij kunnen u ook helpen bij de keuze van een kat, het kiezen van een ras dat past in uw dagelijkse leven en bij de keuze van de noodzakelijke aankopen die bij het houden van een kat horen. Ook de juiste locatie van kattenbakken, krabpalen e.d. zijn van groot belang. Advies op maat, aangepast aan uw levensstijl en woning, om uw kat zo gelukkig mogelijk te maken, is bij ons te verkrijgen.

Gaat u samenwonen met uw partner, maar heeft die ook een huisdier, dan kunnen wij u vertellen hoe u dat het best regelt om alles vlot te laten verlopen.

U wil er een kat bij nemen, maar weet niet of de huidige kat dat zal appreciëren? Of u hebt een kat, maar nu komt er een baby? In al deze situatie kunnen wij uitleggen hoe u dit aanpakt.

Activiteiten

  • Hulp bij gedragsproblemen
  • Advies op maat van kat/omgeving
  • Hulp bij keuze van een ras of kat
  • Introductie van een nieuwe kat of ander huisdier
  • Advies voor dagelijkse verzorging zoals hoe en wat voeren (droog of nat?)
  • Hoe de vacht onderhoudenHoe en wanneer/waarom nagels knippen
  • Hoe en waarmee spelen

Neem contact op met Ann

Cats&Crew

Ann Vanwalleghem
8210 Zedelgem
Tel: +32 475 22 74 56
kattengedragstherapeut@catsandcrew.be
www.catsandcrew.be