Selecteer een pagina

Aaike De Bruyne

Kattenadoptiecafé Puss and Books vzw

Introductie

Mijn naam is Aaike en samen met mijn vriend woon ik in een landelijk huisje, waar ik het trouwe personeel ben van verschillende katten, kippen en schapen. Van kleins af aan ben ik gefascineerd door katten: ik bracht katten mee naar huis, verzorgde katten in de buurt en later werkte ik als vrijwilliger in een dierenasiel. Nu zet ik me nog steeds in om de zwerfkattenproblematiek aan te pakken.

Om meer kennis te verwerven over de kat in al zijn aspecten, volgde ik in 2004 een eerste opleiding over kattengedrag in Nederland. Dit was de start van vele katgerelateerde opleidingen waaronder ook de Cat Coach opleiding bij Felinova.

Omdat ik altijd al een zwak had voor de underdog (kat) opende ik samen met een vriendin in 2018 het kattenadoptiecafé Puss and Books vzw. Een kattencafé is voor mij als groot kattenliefhebster en sociaal werker een ideale mix: katten een gouden mandje bezorgen, bezoekers sensibiliseren, het zwerfkattenprobleem onder de aandacht brengen, workshops en lezingen organiseren,…

Activiteiten

Kattenadoptiecafé Puss and Books vzw is een gezellige ontmoetingsplaats waar iedere dierenliefhebber terecht kan om met een koffie en een taartje te genieten van het gezelschap van katten.

Graag geven we ook advies en info over katten en hebben we een assortiment producten voor de kat te koop.

Alle katten die in het café verblijven komen uit verschillende erkende dierenopvangcentra waarmee we samenwerken. Potentiële adoptanten kunnen in een ontspannen sfeer kennis maken met de katten om zo de ideale match te vinden.

Je kan bij mij terecht voor:

  • Verrijkingsadvies: hoe houd ik mijn kat gelukkig en gezond
  • Personal cat shopper: samen met jou ga ik op zoek naar producten op maat van de kat passend in jouw smaak en budget
  • Advies en tips om een leefomgeving op maat van jouw kat en interieur te creëren
  • Preventief advies: keuze kat, voeding, spelen, verzorging,…

Neem contact op met Aaike

Kattenadoptiecafé Puss and Books vzw

Aaike De Bruyne
Ezelstraat 35
8000 Brugge
Tel: +32 476 59 44 41
info@pussandbooks.be
www.pussandbooks.be